Over ons

Wij zijn Nicole van Leeuwen en Rob van der Veer. Levenspartners en beiden bezielde begeleiders die vanuit verbinding met zichzelf werken. Het doorbreken van vastzittende patronen en daardoor tot duurzame veranderingen komen is onze uitdaging. De ontdekkingstocht naar je authentieke zelf en vanuit daar leven geeft LEVE(NS) energie.

Vanaf 1998 werk ik als therapeut en coach. Daarnaast als docent regressie- en reïncarnatietherapie, Innerlijk Kindwerk en Familieopstellingen bij diverse opleidingsinstituten.

Verder ben ik medeoprichter en docent aan de Academie voor Psychodynamica. In de zomer van 2018 heb ik mijn werkzaamheden als directeur neergelegd om me weer helemaal te kunnen wijden aan mijn hartswerk.

Werken vanuit mijn hart en met liefde is daarbij mijn leidraad. De ziel en de kern te voelen bij mezelf en te zien bij de ander, vervult mij met diep respect voor het leven.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als therapeut en coach en verzorg trainingen in samenwerking met bedrijven. Ik ben ook inzetbaar als vertrouwenspersoon binnen organisaties.

Bij de Academie voor Psychodynamica ben ik supervisor en ik beleef veel plezier aan het begeleiden van studenten. Voor mij is de mens als geheel belangrijk en pas dat vanuit verbinding met mijzelf en de ander toe in mijn werkwijze.

Vanuit eigen ervaring bij depressie, burn-out en door het verlies van mijn partner in 2013 ben ik mij hierin verder gaan specialiseren. Mede hierdoor kun je ook bij rouw en verlies, depressie of burn-out bij mij terecht.